Помощ

Свържете се с нас
info

web@volante-classic.com

Пишете ни ако имате въпрос, чийто отговор не намирте тук.

Често задавани въпроси

Билети за нашите концерти можете да закупите само по електронен път чрез нашия Афиш, публикуван на сайта. При покупката ще можете да изберете предпочитаните от Вас места от интерактивната карта на залата. Моля добавете желаният от вас брой места едно по едно и платете на следващата стъпка.

Можете да заплатите Вашите билети чрез кредитна карта, Apple Pay или G Pay. За да платите с Apple Pay трябва да използвате Safari на iOS, iPad OS или Mac OS върху съвместими устройства. Ако предпочитате да използвате G Pay трябва да използвате браузър, с който сте влезли във Вашия Google акаунт.

Нашият сайт не изисква регистрация, но за да получите закупените от Вас билети трябва задължително да посочите валиден email адрес.

Билетите ще получите в PDF формат на посочения от Вас при покупката email адрес. Ето защо е важно да проверите внимателно дали сте го въвели без грешки.

В случай че не получите Вашите билети до 10 минути след покупката, моля първо проверете във папката Spam / Junk на вашата електронна пощенска кутия. Писмото, което трябва да получите ще бъде с подател Volante. Ако не намерите Вашите билети и там, моля свържете се с нас на web@volante-classic.com

Електронният билет може да бъде представен на входа на залата в деня на концерта, разпечатан на хартия или от екрана на Вашето мобилно устройство.

Закупени билети не се анулират, а заплатените суми не се възстановяват или заменят;